GOD JUL

USA-tid: 9:08
Takk til alle som gjorde min jul så super! Haha, må si jeg foretrekker norsk jul, men det har vell noe med at jeg har feiret julen på den måten i 16 år! Men Amerikansk jul kommer på en god nummer to! Haha. Fikk masse fine pakker, fikk til og med noe som ikke er på bildet. Fikk en herlig søt kjole fra Kaja! Gleder meg veldig til å dra til Hawaii og bruke den ! Håper alle blir skikkelig glade for at jeg blogger og legger igjen en kommentar! Haha.. Nå sitter jeg og v-søster på rommet mitt og snakker gossip og spiser appelsin ! See yah..

- Ane

2 kommentarer

mamma

28.des.2011 kl.10:33

Det var hyggelig å lese på bloggen din igjen. Vi ser hver dag om det står noe nytt. Og nå er det lenge siden det har stått noe her. Så masse fint du fikk til jul, hedig grisen deg :o)

Farmor

30.des.2011 kl.23:42

Du fikk mange fine gaver Ane. Håper du får brukt varmeputa og at pengene kommer godt med.Imorgen er det nyttårsaften og da skal vi til Bøleråsen.

Skriv en ny kommentar

Ane i Colorado

Ane i Colorado

17, Ski

Hei! Jeg heter Ane, er 16 år og skal på utveksling til Colorado med Explorius, skoleåret 2011/2012. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever.

Kategorier

Arkiv

hits