.....

USA-tid: 10:18

Hei! Oppdatering fra stars and stripes ... Nyttårsaften sugde, var på shopping i dag, bildeopplastningen funker ikke og jeg blir sinna! Først, nyttårsaften var jo ikke så dårlig, var bare ikke som i Norge. Når man ser mer fyrverkeri på skolens football-team's homecoming game enn på nyttårsafen er vell det ganske selvforklart. Er det egentlig et ord? Haha, men ja, jeg så ett fyrverkeri. Og det var fordi jeg og v-søstra sto å leide en film fra Redbox'en utenfor McDonalds da klokken ble tolv.. Joa, kanskje ikke den beste nyttårsaftenen i mitt liv, men da kan jeg jo bare glede meg mer til neste år! Var på shopping i steamboat i dag. Dagens mål var å finne ett par nye solbriller, og gjett hva jeg fant? Tre neglelakker, og selvfølgelig ett par solbriller.. Pluss nye løpesko! Jeg forelsket meg i de med engang jeg så de.. Og track-season er jo på vei, så hvorfor ikke? I tillegg var det 40 dollar off, sooo de ble med meg hjem! Vi dro også innom en godteributikk... Følte nesten som om jeg var i Sverige.. Haha, neida ... Joda.. Hadde en super dag, og spiste fritert calamaris til lunsj! Nam... Nå skal jeg legge meg hvert øyeblikk, siden jeg skal stå opp tidlig og skype mami og papi i morgen tidlig.. I tillegg blir jeg hjemme alene, siden v-mor, v-far og v-søstra skal på jobben, nicee! Da snakker vi frokost i senga.. Og frokost bestående av kakao, poptarts, granola bars, jell-o og hele pakka! Haha, neida.. Nyttårsforsett: Spise sunt, trene mye og leve i nuuuuuet! Høres smart ut. Ha en fin dag! 

- Ane

3 kommentarer

Tonje Tjeldnes

03.jan.2012 kl.07:42

Veldig enig med det du sier.. Nyttårsaften sa du?, nei var ikke den følelsen jeg satt igjen med..

Jeg kom meg ihvertfall ut, så ble en gøy dag.

Jeg skypet med mamma og pappa rundt klokken 12 i Norge, så fikk med meg litt fyrverkeri - det gjorde dagen min mye bedre :)

- Kos deg mega mye !!

Farmor

03.jan.2012 kl.15:06

Nå er du en erfaring rikere Ane. Det blir en annen nyttårsfeiring neste år. Det var fint og skype med deg

Kjersti Flatmo

09.jan.2012 kl.20:56

HESTEJENTAA!! håper du koser deg!! <3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Ane i Colorado

Ane i Colorado

17, Ski

Hei! Jeg heter Ane, er 16 år og skal på utveksling til Colorado med Explorius, skoleåret 2011/2012. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever.

Kategorier

Arkiv

hits