LENGE SIDEN SIST

USA-tid: 20:28

Hallo. Vet jeg har vært fraværende de siste ukene... Men har liksom vært litt opptatt daa.. Ingen ting verdt å fortelle da, haha! Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har en blogg. For det første tar jeg aldri bilder, og hvis jeg gjør det tar jeg de med ipoden! Men dere vil vel kanskje høre hva som har vært det mest interessante (skrives det sånn?) som har skjedd denne uka.. Først leide jeg boken The Help på biblioteket, så fikk jeg kjolen jeg bestilte fra asos, og jeg elsker begge... Nå sitter jeg og sikler mens jeg titter på nelly.com og ser på Grey's Anatomy. Gjorde noe super morsomt i dag.. V-søstra moonet meg, altså hun flashet rumpa si, så v-far hentet en bøtte med snø som jeg helte over henne mens hun satt naken i badekaret!! Hahahahaha..// bilde ? disse er fra forrige helg, vi dro til Grand Junction for å flytte v-bestemor til et gamlehjem.

I helgen er planene å se både beauty and the beast i 3D og paranormal activity. I tillegg er jeg og v-søstra alene hjemme.. Jeg lover å blogge i helgen. Må vise dere den nye kjolen min, fortelle om den nye timeplanen min og fortelle om boka jeg leser.. Jeg er betatt. Nå har jeg bestemt meg for å bestille meg litt nytt tøy. Man blir ganske lei av og gå med de samme klærene i et halvt år.. Får bare håpe nelly shipper til uniteeen ! See yah.

- Ane

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane i Colorado

Ane i Colorado

17, Ski

Hei! Jeg heter Ane, er 16 år og skal på utveksling til Colorado med Explorius, skoleåret 2011/2012. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever.

Kategorier

Arkiv

hits