TWO DAYS

USA-tid: 9:30

To dager til jeg sitter på flyet mot varmere strøk, også kjent som Hawaii! ÅÅÅh, det skal bli så digg.. Det som er litt kjipt at jeg var borte fra skolen siden forrige onsdag og var tilbake i dag, torsdag. Så jeg hadde masse skolearbeid som jeg må levere inn i morgen! I kveld har jeg sittet og gjort matte, mens jeg ikke klarer å tenke på noe annet enn strand, sol og ferie! Og i tillegg må jeg skrive et essay. Dere lurer vell på hvorfor jeg var borte en hel uke når jeg visste at hele neste uke er fri og ferie, men de flyttet min v-bestemor til hospits for å dø på onsdag. I Grand Junction. Hun døde på lørdag og begravelsen var på tirsdag. En utrolig trist opplevelse, men det er jo sånn som skjer når man har en så utrolig god v-familie.. Begravelsen var veldig fin og jeg fikk jo brukt min fine, nye, svarte kjole. I kveld har jeg startet å pakke, siden v-familien skulle egentlig dra til Denver i morgen, og jeg skulle sove hos Frida's v-familie.. Men v-mor følte for å være hjemme en helg, så de ombestemte seg... Det vil si at jeg har hele morgendagen til å pakke også!!! Gud, så mye jeg gleder meg. Med surfing-lesson, katamaran-tur og en hel uke i paradis! Jeg gikk litt crazy på kjøpesenteret i Grand Junction... Men jeg er en deppe-shopper! Burde kanskje sjekke kontoen min.. Haha, mamiii ? Tuller.. Ellers har mammaen min bursdag i dag og jeg skypet med henne i går kveld, klokken tolv i USA-tid. Også så jeg og v-søster på Paranormal Activity 3. I morgen skal jeg klippe håret og fikse litt haste ting før jeg setter snuten mot Honolulu! Bilder....


// On our way to Grand J, for to uker siden..


// Inkjøp i Grand Junction, for to uker siden.. Bare en uke til track-season starter!

// nice stuff ! // bh og valentines hårbøyle, som ikke ble brukt..// Kjolen jeg bare har dødd for å vise dere.. dødd ? er det et ord ?// dårlig kvalitet.. men dette er ryggen! <3 it..


// Meg i nuet, pakkings på GGGG ! 


// Nytt speil jeg kjøpte i går, rommet er et mess , og jeg har vært ute å løpt .... nå skal jeg dusje og kanksje gå ut og ta meg litt nattmat før jeg skriver essayet mitt ... 

Natta! Ha en fin dag.. Og jeg lover å oppdatere fra Hawaii, bare for å vise at jeg kom meg trygt frem! Hahi.. Misunnelig, much? Neida, men vi snakker Hawaii her.. Neida, joda. Tenker på dere hver dag! 

- Ane

2 kommentarer

mamma

17.feb.2012 kl.19:53

Nå kan du glede deg Ane. Håper du får en flott ferie :)

Mette

17.feb.2012 kl.20:35

God tur Ane. Det blir nok kjekt tenker jeg (",) kos deg

Skriv en ny kommentar

Ane i Colorado

Ane i Colorado

17, Ski

Hei! Jeg heter Ane, er 16 år og skal på utveksling til Colorado med Explorius, skoleåret 2011/2012. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever.

Kategorier

Arkiv

hits