PROM DATE

USA-tid: 9:18

Denne uken har vært herlig! Senior Ditch Day på mandag, det var ganske gay på starten.. Vi samlet alle seniorne i city-park og grillet. Det var liksom ikke noe felles-aktiviteter, alle sto liksom i sine egne gjenger. Men så dro vi og da var det kjempe gøy. På tirsdag hadde vi fri siden freshmen and sophmorene hadde tcap-prøver. Onsdag var det tilbake på skolen, men på torsdag var det fri på grunn av tcap igjen.. Og i dag var det skole igjen. På torsdag hadde Frida bursdag, big 18! Jeg dro til henne klokken åtte på morgningen, så var vi litt hos henne. Spiste frokost og sånn. Så kom noen venner og hentet oss, så dro vi til mallet og fikset neglene våre. Etter det spiste vi lunsj, så dro jeg hjem for å gjøre meg klar til trening.. Når jeg kom hjem så jeg først rommet til v-søss, det var fylt med sjokolade og blomster på senga.. Så lå det noe godteri som sa ; PROM ? Det var veldig søtt, men hun skjønte det ikke med engang, så jeg måtte fortelle henne at kjæresten spurte henne til prom. Men når jeg så hennes rom fikk jeg helt panikk og løp til mitt eget, og så at jeg også hadde blitt bedt til prom. Daten min heter Jake, og er veldig koselig, men føler at det kommer til å bli litt kleint.. Men det blir hva man gjør det til, eller hur? Jaja, her er bilder fra rommet mitt ihvertfall:

// Måtte gå på en liten skattejakt i rommet mitt for å finne åtte ark med ett ord som til slutt ble en setning..// Aww, det var jo litt søtt da!

I morgen skal jeg delta i mitt tredje track-meet! Gleder meg, samtidig som jeg holder på å tisse på meg siden jeg er så nervøs! Forrige helg gikk det helt greit. Men dere lurer sikkert på hva slags sko disse her, men det er mine spikes. Løpesko som veier så godt som 0 kilo og de har pigger så man får bedre grip på tracken! Må oppdatere dere etter meetet i morgen! Men dette er ihvertfall skoene jeg bruker.


// Neglene mine. Ville ikkie bare ha vanlig fransk manikyr, men nå føler jeg meg super-berte! Haha.

Nå må jeg gå å legge meg siden bussen til meetet i morgen går klokken 04:45 på morgningen! SYKT.. Blir bare trøtt av å tenke på det! Jaja. Håper dere har en flott helg! Natta.

- Ane

Én kommentar

Farmor

18.mar.2012 kl.20:40

Flotte negler Ane

Skriv en ny kommentar

Ane i Colorado

Ane i Colorado

17, Ski

Hei! Jeg heter Ane, er 16 år og skal på utveksling til Colorado med Explorius, skoleåret 2011/2012. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever.

Kategorier

Arkiv

hits